Strukovni razred za djelatnost sanitarnog Inženjerstva Strukovni razred za zdravstvenu radiološko-tehnološku djelatnost Strukovni razred za djelatnost radne terapije Strukovni razred za medicinsko-laboratorijsku djelatnost
Drage kolegice i kolege,
U koordinaciji sa Domom zdravlja Zagreb-Zapad koji je iskazao potrebu za angažiranjem zdravstvenih radnika na poslovima uzimanja brisa za COVID-19, pozivamo Vas da nam se javite ukoliko ste zainteresirani za predmetni posao. Radi se o volonterskom radu, a koji bi uvelike pomogao svim nezaposlenim  zdravstvenim radnicima za stjecanje vrlo vrijednog  iskustva u struci.
S navedenom ustanovom sklapate volonterski ugovor te se plaćaju troškovi prijevoza, a poslije obavljenog rada izdaje se potvrda o volonterskom radu.
Apeliramo na sve Vas da kroz ovakav angažman pomognemo našim kolegama te prvenstveno našim građanima u suzbijanju ove pandemije.
WWW.BUDIPRIMJER.HR
WWW.BUDIPRIMJER.HR
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Više informacija Postavke privatnosti Saznajte više o našim pravilima o kolačićima