Obavijest Zdravstvenim Ustanovama

Zagreb, 25.02.2011.

Ur. broj: 351-2/11-39

 

Zdravstvenim ustanovama
u Republici Hrvatskoj
OBRAČUN PLAĆA

PREDMET: PLAĆANJE ČLANARINA ZA HRVATSKU KOMORU ZDRAVSTVENIH RADNIKA

Poštovani,

Vezano uz očitovanje Hrvatske komore zdravstvenih radnika, sukladno preporuci Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, datum:05.12.2010.,KLASA: P-i-69,Ur. broj: 351-2/10-69, objavljeno na web stranici HKZR (www.hkzr.hr). i na web stranici MZSS (http://www.mzss.hr/hr/novostiJpriopcenja/obavijest), obavještavamo vas da sukladno odluci Vijeća HKZR od 27. listopada 2010. godine/ članarina za obveznike učlanjenja u HKZR iznosi 0,8% od neto plaće. Svaki član dužan je u Obračun plaća predati potpisanu Izjavu o suglasnosti da mu se usteže od plaće mjesečna članarina. Izjava je dostupna na web stranici HKZR.
Molimo Vas da u ured Komore, PP 191., 10000 Zagreb, redovite šaljete specifikacije obustava s plaća za vaše djelatnike (obveznike učlanjenja u Komoru), kako bismo imali uvid u ispunjavanje članskih obveza i evidenciju istih u registru članova HKZR.

PREUZMI Obavijest zdravstvenim ustanovama

 

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Više informacija Postavke privatnosti Saznajte više o našim pravilima o kolačićima