Na temelju članka 22.a Statuta HKZR i članka 23. stavka 3. Poslovnika o radu Predsjedništva HKZR, Predsjedništvo HKZR elektroničkim putem dana 28.09.2021. godine donosi sljedeću

ODLUKU

  1. Središnjem izbornom povjerenstvu dostavit će se na usvajanje elektroničkim putem prijedlozi Obrazaca za kandidature za izbore voditelja i zamjenika voditelja Strukovnih razreda HKZR, članova Nadzornog odbora HKZR i članova Suda HKZR u prvom stupnju i članova Suda HKZR u drugom stupnju, za mandatno razdoblje od 2022. do 2026. godine.
  2. Središnje izborno povjerenstvo će glasovanje elektroničkim putem za jednu od mogućnosti “ZA” ili “PROTIV” navedenih obrazaca provesti najkasnije do 03. listopada 2021. godine.
  3. Središnje izborno povjerenstvo će najkasnije do 05. listopada 2021. godine propisati i objaviti na službenoj web stranici HKZR obrasce za kandidature za izbore voditelja i zamjenika voditelja Strukovnih razreda HKZR, članova Nadzornog odbora HKZR i članova Suda HKZR u prvom stupnju i članova Suda HKZR u drugom stupnju, za mandatno razdoblje od 2022. do 2026. godine.
  4. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

Obrazloženje

Slijedom Odluke Predsjedništva HKZR-a o raspisivanju izbora za voditelje i zamjenike voditelja Strukovnih razreda HKZR, članove Nadzornog odbora HKZR i članove Suda HKZR u prvom stupnju i članove Suda HKZR u drugom stupnju, od 07. rujna 2021. godine, KLASA: 003-08/21-01/67, URBROJ: 351/01-21-1), a temeljem članka 4. Pravilnika o izboru tijela HKZR, donesena je Odluka kao u izreci.

Preuzmi dokument: Odluka Predsjedništva HKZR – poziv SIP-u za usvajanje izrađenih obrazaca elektroničkim putem

Komentari su onemogućeni.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Više informacija Postavke privatnosti Saznajte više o našim pravilima o kolačićima