Kako se zdravstveni radnici nose s COVID-19? Kako izgleda svakodnevni rad s pacijentima za vrijeme COVID-19? Boje li se zdravstveni radnici COVID-19? Kako se nositi sa strahom od zaraze? Može li cijepljenje utjecati na plodnost žena i muškaraca? Smiju li se žene koje doje cijepiti? Smiju li se trudnice cijepiti?

Odgovore na ova, ali i druga pitanja dobit ćete na webinaru Zdravstveni djelatnici u borbi s COVID- 19, u četvrtak, 18. veljače od 18 do 20 sati, pri čemu je punih 60 minuta predviđeno za vaša pitanja. Webinar organizira devet komora u zdravstvu u sklopu javnozdravstvene kampanje “Imaš znanje, budi primjer!”.
Webinar će se bodovati za članove naše komore, a sudjelovanje je besplatno.

Na početku webinara će specijalist ginekologije i porodništva  Boris Ujević, prim. dr.med.   kroz intervju koji će voditi Vesna Štefančić Martić, dr.med. dati odgovore na ključna pitanja o cijepljenju trudnica ili dojilja te pitanja o tome utječe li cijepljenje na plodnost žena ili muškaraca.

Sudionici webinara su fizioterapeutkinja Iva Lončarić Kelečić, dipl. physioth., radiološka tehnologinja Monika Likić, mag. radiol. tech., predstojnica Katedre za zdravstvenu i kliničku psihologiju s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, dr.sc. Anita Lauri Korajlija, glavna sestra Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević, Danijela Miše, mag.med.techn. i primalja Banana Kunina, bacc.obs.

Moderatori webinara bit će dr. sc. Biljana Kurtović, magistra sestrinstva i dopredsjednik Hrvatske komore fizioterapeuta Zoran Filipović, bacc. physioth.

Prijavite se na webinar ovdje:  https://rebrand.ly/Prijavi-se-na-drugi-webinar

U četvrtak ćete, prije webinara, mailom dobiti link za spajanje na webinar.

Snimku prvog webinara “Vrhunski hrvatski stručnjaci o cijepljenju protiv COVID-19”, održanog krajem siječnja, pogledajte ovdje https://bit.ly/Pogledaj_webinar_o_cijepljenju

Organizatori webinara su Hrvatska komora dentalne medicine, Hrvatska komora fizioterapeuta, Hrvatska komora medicinskih biokemičara, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja, Hrvatska komora zdravstvenih radnika, Hrvatska liječnička komora, Hrvatska ljekarnička komora i Hrvatska psihološka komora.

Komentari su onemogućeni.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Više informacija Postavke privatnosti Saznajte više o našim pravilima o kolačićima