Temeljem čl. 22a st. 1. toč. 11. Statuta HKZR te čl. 4. Pravilnika o izboru tijela HKZR, Predsjedništvo Komore je dana 14.11.2017.g., donijelo sljedeću

ODLUKU O IZMJENI I DOPUNI ODLUKE O IZMJENI I DOPUNI ODLUKE O RASPISIVANJU IZBORA ZA VODITELJE I ZAMJENIKE VODITELJA SR HKZR, ČLANOVE NADZORNOG ODBORA HKZR I ČLANOVE SUDOVA HKZR U PRVOM I DRUGOM STUPNJU

1. Produljuje se rok utvrđen temeljem javnog poziva od 26.10.2017.g. objavljenog na službenoj web stranici Komore te se utvrđuje rok s danom 21.11.2017.g. do kada trebaju prispjeti zamolbe zainteresiranih članova Strukovnog razreda djelatnosti sanitarnog inženjerstva HKZR za članstvo u Središnjem izbornom povjerenstvu.

2. Predsjedništvo HKZR, na prijedlog Vijeća SR HKZR, imenovat će Središnje izborno povjerenstvo HKZR u sastavu:
a) SR DSI predsjednik i 2 člana i njihovi zamjenici
b) SR ZRTD predsjednik i 2 člana i njihovi zamjenici
c) SR DRT predsjednik i 2 člana i njihovi zamjenici
d) SR MLD predsjednik i 2 člana i njihovi zamjenici
Predsjedništvo HKZR će do 22.11.2017.g. imenovati članove Središnjeg izbornog povjerenstva.

3. Središnje izborno povjerenstvo će najkasnije do 27.11.2017.g. pripremiti i objaviti na službenoj web stranici HKZR obrasce, propisane Pravilnikom o izboru tijela HKZR, za kandidature Voditelja i zamjenika Voditelja SR HKZR te članova Nadzornog odbora HKZR i članova Sudova HKZR u prvom i drugom stupnju.

4. Ova Odluka objavit će se na službenoj web stranici Komore.

Obrazloženje
Obzirom na činjenicu da do dana 03.11.2017.g. nisu pristigle zamolbe zainteresiranih članova Strukovnog razreda djelatnosti sanitarnog inženjerstva HKZR za članstvo u Središnjem izbornom povjerenstvu, a koji rok je utvrđen kao krajnji rok za dostavu zamolbi zainteresiranih članova za članstvo u Središnjem izbornom povjerenstvu sukladno Odluci o izmjeni i dopuni odluke Predsjedništva HKZR o raspisivanju izbora za Voditelje i zamjenike Voditelja SR HKZR, članove Nadzornog odbora HKZR i članove Sudova HKZR u prvom i drugom stupnju od 25.10.2017.g., bilo je potrebno produljiti rokove, na način kako je utvrđeno u izreci ove Odluke.

Predsjedništvo HKZR-a

Komentari su onemogućeni.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Više informacija Postavke privatnosti Saznajte više o našim pravilima o kolačićima