Poštovani,

sa danom 13. travnja 2017. godine na snagu su stupili Pravilnik o sadržaju, uvjetima i postupku provjere znanja ili stručnosti zdravstvenih radnika HKZR-a, kao i istom pripadajući posebni Prilog I, II, III, IV, za svaku pojedinu djelatnost u sastavu Komore te Pravilnik o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti za SR DSI, SR ZRTD, SR DRT i SR MLD, dakle specificiran ovisno o djelatnostima Komore, odnosno Strukovnim razredima u sastavu iste.

Slijedom navedenog, objavljuje se obrazac prijave za polaganje ispita provjere znanja ili stručnosti, koji možete preuzeti u elektroničkom formatu na web stranicama Hrvatske komore zdravstvenih radnika.

U prijavi je pored osobnih podataka podnositelja prijave (osobno ime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona, e-mail adresa), potrebno navesti i stručnu spremu i naziv, kao i područje rada, kako bi se ovisno o djelatnosti u zdravstvu, odnosno djelatnosti Strukovnog razreda unutar Komore, primijenio odgovarajući postupak polaganja te program ispita provjere znanja ili stručnosti, utvrđen aktima Komore.

Dokument potražite na stranici Dokumenti > Obrasci

Hrvatska komora zdravstvenih radnika
Predsjednica
Saša Radić, bacc.therap.occup.

Komentari su onemogućeni.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Više informacija Postavke privatnosti Saznajte više o našim pravilima o kolačićima