Objavljuje se opći Pravilnik o sadržaju, uvjetima i postupku provjere znanja ili stručnosti zdravstvenih radnika HKZR-a, kao i istom pripadajući posebni Prilog I, II, III, IV, za svaku pojedinu djelatnost u sastavu Komore.

Nadalje, objavljuje se Pravilnik o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti za SR DSI, SR ZRTD, SR DRT i SR MLD, dakle specificiran ovisno o djelatnostima Komore, odnosno Strukovnim razredima u sastavu iste.

Predmetnim aktima, nastoji se postići veća i brža učinkovitost rada Komore i Strukovnih razreda HKZR u cilju provedbe postupka obnavljanja odobrenja za samostalan rad (licence) koji predstoji u tekućoj godini.

Ujedno se istim prijedlogom definiraju uvjeti i način provedbe predmetnog postupka kojim se omogućava izdavanje licenci, sve u cilju kontinuiranog rada Komore na promicanju i zaštiti prava i interesa svojih članova.

Ovim prijedlozima jasno je utvrđena potrebna dokumentacija koju je član dužan dostaviti radi provedbe predmetnog postupka, kao i rokovi bitni za organizaciju i provedbu istog.

Dokumente potražite na stranici Dokumenti > Akti Komore

Hrvatska komora zdravstvenih radnika
Predsjednica
Saša Radić, bacc.therap.occup.

Komentari su onemogućeni.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Više informacija Postavke privatnosti Saznajte više o našim pravilima o kolačićima