Objavljuje se prijedlog teksta Pravilnika o sadržaju, uvjetima i postupku provjere znanja ili stručnosti zdravstvenih radnika HKZR-a, kao i prijedlozi teksta Priloga istom.

Nadalje, objavljuje se prijedlog teksta Pravilnika o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti za DSI, ZRTD, DRT i MLD, dakle specificiran ovisno o djelatnostima Komore, odnosno Strukovnim razredima.

Prijedlogom predmetnih akata, nastoji se postići veća i brža učinkovitost rada Komore i Strukovnih razreda HKZR u cilju provedbe postupka obnavljanja odobrenja za samostalan rad (licence) koji predstoji u tekućoj godini. Ujedno se istim prijedlogom definiraju uvjeti i način provedbe predmetnog postupka kojim se omogućava izdavanje licenci, sve u cilju kontinuiranog rada Komore na promicanju i zaštiti prava i interesa članova. Ovim prijedlozima jasno je utvrđena potrebna dokumentacija koju je član dužan dostaviti radi provedbe predmetnog postupka, kao i rokovi bitni za organizaciju i provedbu istog.

Svoje eventualne prijedloge i mišljenja u roku od 15 dana dostavite na adresu: hkzr@hkzr.hr

Hrvatska komora zdravstvenih radnika
Predsjednica
Saša Radić, bacc.therap.occup.

 

Prilozi:
Prijedlog Pravilnika o sadržaju, uvjetima i postupku provjere znanja ili stručnosti
Pravilnik o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti SR DSI
Pravilnik o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti SR ZRTD
Pravilnik o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti SR DRT
Pravilnik o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti SR MLD
PRILOG I SR DSI – Pravilnik o provjeri stručnosti ili znanja
PRILOG II – Pravilnik o sadržaju, uvjetima i postupku provjere znanja ili stručnosti zdravstvenih radnika ZRTD
PRILOG III – Provjera znanja i strucnosti DRT
PRILOG IV SR MLD – uz Pravilnik o provjeri stručnosti

Komentari su onemogućeni.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Više informacija Postavke privatnosti Saznajte više o našim pravilima o kolačićima