U ime organizatora čast nam je upoznati Vas s nadolazećim skupom, 2. Simpozijem medicinskog prava s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom “Medicinsko pravo u sustavu zdravstvene djelatnosti”, a koji će se održati u Vodicama 11.-13.11.2016.

Organizator skupa je Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu uz suorganizaciju Hrvatske liječničke komore i Hrvatske komore zdravstvenih radnika. Obzirom da je riječ o institutu koji bi našim članovima i djelatnicima mogao biti iznimno interesantan, a čije teorijsko izučavanje i praktična primjena omogućava konkretno i sveobuhvatno sagledavanje i rješavanje sveprisutnih medicinsko-pravno-etičkih problema, te time pružanje adekvatne stručne i profesionalne zdravstvene usluge i zaštite pacijentu, iskreno se nadamo da će sudjelovanje na ovom skupu uspješno zadovoljiti stručne i poslovne interese naših članova.

U nastavku možete preuzeti program Simpozija, kao i web adresu Simpozija (http://www.contres.hr/projekti/med-pravo-2016/2-hrvatski-simpozij-medicinskog-prava/).

-program simpozija-

 

 

 

Komentari su onemogućeni.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Više informacija Postavke privatnosti Saznajte više o našim pravilima o kolačićima