U Narodnim novinama br. 126/14 od 28.10.2014.g. objavljen je Pravilnik o izmjeni i dopuni  Pravilnika o pripravničkom stažu zdravstvenih radnika prema kojem se ukida odredba o ponovnom polaganju stručnog ispita zdravstvenih radnika nakon završene više razine obrazovanja u istom zdravstvenom usmjerenju, ako zdravstveni radnik ima najmanje jednu godinu radnog iskustva u tom zdravstvenom usmjerenju. Odredba je stupila na snagu 28. listopada 2014.god.

 

Stoga se pozivaju svi zdravstveni radnici iz djelatnosti koje zastupa i predstavlja HKZR, koji su promijenili stupanj obrazovanja u istom zdravstvenom usmjerenju te imaju najmanje jednu godinu radnog iskustva u tom zdravstvenom usmjerenju, a do sada to nisu učinili, da HKZR dostave Zahtjev za promjenu i nadopunu podataka u registru HKZR s ovjerenom preslikom diplome, kako bi mogli dobiti Odobrenje za samostalan rad za višu razinu obrazovanja te da istovremeno vrate HKZR dosadašnje Odobrenje za samostalan rad.

Komentari su onemogućeni.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Više informacija Postavke privatnosti Saznajte više o našim pravilima o kolačićima