Ovime se obavještavaju svi članovi HKZR da se redovna sjednica Skupštine HKZR, koja je bila zakazana za dan 09. lipnja 2012.god., nije održala zbog nedostatka kvoruma delegata Skupštine, te će se iduća održati krajem rujna ili početkom listopada 2012.god.

Zbog hitnosti donošenja Odluke o razriješenju dužnosti dosadašnjeg predsjednika HKZR, Mirka Kelave, Voditelja SR za djelatnost sanitarnog inženjerstva, te potvrđivanja nove predsjednice HKZR, Helene Medvedec, Voditeljice SR za zdravstvenu radiološko-tehnološku djelatnost, kao i usklađivanja Poslovnika o radu Skupštine HKZR s izmjenama i dopunama Statuta HKZR, delegatima je upućen prijedlog da o navedenom glasuju pisanim putem.

Dana 26. srpnja 2012.g., Komisija za utvrđivanje rezultata glasovanja delegata Skupštine HKZR, vezano uz prijedlog navedenih odluka, utvrdila je da je usvojena odluka kojom je dosadašnji predsjednik HKZR razriješen dužnosti predsjednika, te je potvrđen mandat nove predsjednice HKZR, Helene Medvedec.

Sukladno navedenom, izvršene su sve zakonom propisane radnje za upis nove predsjednice, Helene Medvedec, kao ovlaštene osobe za zastupanje i predstavljanje HKZR, koja navedenu dužnost počinje obnašati s danom 26. srpnja 2012.god.

Sukladno izmjenama i dopunama Statuta HKZR, većinom glasova delegata Skupštine HKZR, usvojene su predložene izmjene i dopune Poslovnika o radu Skupštine HKZR.

 

Službena osoba za informiranje HKZR:
Đurđa Sakal, dipl.iur.

Komentari su onemogućeni.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Više informacija Postavke privatnosti Saznajte više o našim pravilima o kolačićima