Obavještavaju se članovi HKZR o rezultatima glasovanja delegata Skupštine HKZR, koje je obavljeno pisanim putem, zbog hitnosti donošenja odluke vezano uz ukidanje odluke o plaćanju članarine HKZR počevši od dana osnivanja HKZR do krajnjeg roka za podnošenje zahtjeva za upis u registar članova HKZR, 29. listopada 2010.god., te plaćanje manipulativnih troškova.

Delegatima Skupštine je poslano 64 glasačka listića. Vraćeno je 49 glasačkih listića, a  2 glasačka listića nisu preuzeta.

Povjerenstvo za utvrđivanje rezultata glasovanja, koje je bilo sastavljeno od predstavnika 4 Strukovna razreda, utvrdilo je sljedeće rezultate glasovanja: Za odluku o ukidanju  članarine od dana osnivanja HKZR do dana 29. listopada 2010.god. te ukidanju manipulativnih troškova, glasovalo je 38 delegata Skupštine, protiv navedene odluke je glasovalo 8 delegata , a nevažećih glasačkih listića je bilo 3.

S obzirom na rezultate glasovanja delegata Skupštine HKZR, nakon knjiženja svih uplata članova HKZR, predložit će se delegatima Skupštine modaliteti rješavanja „financijskog izjednačavanja“ svih članova HKZR. Pri tome će se voditi računa o „načelu pravičnosti“.

S obzirom da poslodavci nisu dostavljali specifikacije uplata članova HKZR, te da ih tek sada dostavljaju, nakon izvršenog zaostalog knjiženja, članovi HKZR bit će obaviješteni o daljnjim odlukama HKZR.

Komentari su onemogućeni.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Više informacija Postavke privatnosti Saznajte više o našim pravilima o kolačićima